Prezenta Politica de Confidentialitate explica modul in care “Family First” colecteaza, utilizeaza si gestioneaza informatiile dvs. cu caracter personal. Asociatia “Family First” cu sediul in jud. Hunedoara, loc. Petrila, Strada Tudor Vladimirescu, bloc 86, etaj 4, ap.79 avand C.U.I. 32480187 reprezentata legal prin Dna. Valcu Morena-Patricia in calitate de presedinte este “operator de date”, adica entitatea care stabileste scopurile pentru care si mijloacele prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate. Adresa noastra web este: http://familyfirst.ro

Ce categorii de date personale colectam direct de la dvs.?

  1. Atunci cand vizitatorii lasa comentarii pe site, colectam datele afisate in formularul de comentarii, precum si adresa IP a vizitatorului cat si informatiile necesare pentru ajuta la detectarea spamului. Sirul anonimat de caractere creat de adresa dvs. de mail poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea daca il utilizati. Politica de confidentialitate a serviciului Gravatar este disponibil aici: https://automattic.com/privacy/. Dupa aprobarea comentariului dvs., imaginea dvs. de profil este vizibila publicului in contextul comentariului dvs.
  2. Daca incarcati imagini pe site, ar trebui sa evitati incarcarea imaginilor cu date de locatie incorporata (EXIF GPS) incluse. Vizitatorii site-ului pot descarca si extrage orice date despre locatie din imaginile de pe site.
  3. Daca lasati un comentariu pe site-ul nostru, va puteti inscrie la salvarea numelui, a adresei de e-mail si a site-ului în cookie-uri. Acestea sunt pentru dvs. de confort, astfel încat sa nu trebuie sa completați detaliile dvs. din nou atunci când lasati un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor dura un an.
  4. Daca vizitati pagina noastra de conectare, vom seta un cookie temporar pentru a determina daca browserul dvs. accepta module cookie. Acest modul cookie nu contine date personale si este eliminat cand inchideti browserul.
  5. Cand va conectati, vom seta, de asemenea, mai multe cookie-uri pentru a va salva informatiile de conectare si optiunile de afisare a ecranului. Cookie-urile de conectare dureaza doua zile, iar cookie-urile pentru optiuni de ecran dureaza un an. Daca selectati “Remember Me”, datele de conectare vor persista timp de doua saptamani. Daca va deconectati de cont, cookie-urile de conectare vor fi eliminate.
  6. Daca editati sau publicati un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în browserul dvs. Acest modul cookie nu include date personale si indica pur si simplu ID-ul postului pentru articolul pe care tocmai l-ati editat. Expira dupa 1 zi.

Continut incorporat de pe alte site-uri

Articolele de pe acest site pot include continut incorporat (de ex. Videoclipuri, imagini, articole, etc.). Continutul incorporat de pe alte site-uri Web se comporta exact in acelasi mod ca si in cazul în care vizitatorul a vizitat celalalt site web. Aceste site-uri web pot sa colecteze date despre dvs., sa utilizeze module cookie, sa incorporeze urmarirea terta parte si sa monitorizeze interactiunea cu continutul incorporat, inclusiv urmarirea interactiunii cu continutul incorporat daca aveti un cont si sunteti conectat (a) la site-ul respectiv.

Care sunt categoriile de destinatari câtre care se pot divulga datele personale colectate?

Protectia confidentialitatii dvs. este importanta pentru noi, prin urmare, nu vom distribui niciodata informatiile dvs. cu caracter personal unui tert în alte scopuri deat cele descrise în prezenta Politica. Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate poate fi Autoritatea statului, ca urmare a unei obligatii legale sau intermediarii implicati în administrarea paginii web.

Unde se transfera datele personale?

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului. Intentionat “Family First” nu transferă datele personale câtre alte asociatii, companii, insitutii, etc.

De la ce terte parti primim date?

“Family First” nu primeste date de la terte parti.

Cat timp vom pastra datele dvs.?

“Family First” nu va pastra datele dvs. cu caracter personal pentru o perioada mai lungă decat este necesar pentru indeplinirea scopului specific de utilizare.Daca lasati un comentariu, comentariul si metadatele acestuia sunt pastrate pe o perioada nedeterminata. Acest lucru este astfel incat sa putem recunoaste si aproba automat orice comentarii ulterioare in loc sa le tinem intr-o coada de moderare.Toti utilizatorii îsi pot vedea, edita sau sterge informatiile personale în orice moment (cu exceptia faptului ca nu isi pot schimba numele de utilizator). Administratorii site-ului pot, de asemenea, sa vada si sa editeze acele informatii.

Ce drepturi aveti asupra datelor dvs.?

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal în baza conditiilor specificate in Regulamentul Uniunii Europene privind protectia datelor personale 679/2016 va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul de acces la datele cu caracter personal. Va permite sa obtineti din partea Asociatiei “Family First” o confirmare a faptului ca prelucram sau nu date personale care va privesc si ce astfel de date sunt prelucrate. In cazul in care datele cu caracter personal care va privesc, nu sunt colectate de la dvs., orice informatii disponibile privind sursa acestora, în cazurile în care nu avem o interdictie legala privind divulgarea sursei.
  2. Dreptul sa primiti o copie a informatiilor cu caracter personal pe care le detinem, in cazul în care le detinem.
  3. Dreptul la rectificare. Aveti dreptul sa corectati datele pe care le detinem despre dvs., in cazul in care ajung sa fie inexacte, incorecte sau incomplete.
  4. Dreptul de a fi uitat. In anumite circumstante, precum (i) datele personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, (ii) prelucrarea datelor a avut loc pe baza consimtamantului dumneavoastra, iar acesta a fost retras.
  5. Dreptul de a va retrage constimtamantul. Consimtamantul poate fi retras in orice moment, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc a fost efectuat pe baza consimtamantului dumneavoastra.
  6. Dreptul la portabilitate. Aveti ai dreptul de a solicita sa transmitem datele unui alt operator.
  7. Dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor

Daca aveti un cont pe acest site sau ati lasat comentarii, puteti solicita sa primiti un fisier exportat de date personale pe care le detinem despre dvs., inclusiv orice date pe care ni le-ati furnizat. De asemenea, puteti solicita sa stergem toate datele personale pe care le detinem. Acest lucru nu include datele pe care suntem obligati sa le pastram in scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Ce proceduri exista in cazul de incalcare a securitatii datelor cu caracter personal?

In cazul in care am luat la cunostinta ca exista o bresa sau încalcare a securitatii datelor cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 679/2016 vom depune o notificare electronică la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Cum ne puteti contact?

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta in acest moment, prin canalele actuale de comunicare. Prin e-mail la adresa: contact@familyfirst.ro Telefonic – la numărul: +40.726 642 186. Prezenta Politica de Confidetialitate se supune unor revizuiri periodice. Pentru a fi informat cu privire la eventuale modifcari importante care pot avea impact asupra prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultati periodic pagina web a Asociatiei www.familyfirst.ro – sectiunea Protectia datelor personale. Cea mai recentă actualizare a prezentei Politici de confidentialitate s-a efectuat la data de 26.06.2019.