Despre

Istoric

Organizatia a luat nastere în 2013 sub forma unei asociatii non profit cu obiectivul de a dezvolta cultura caminului prin dezvoltare personala si intarirea relatiilor intre membrii familiei.

Asociatia a fost prezidata de catre Renata Sas pana in anul 2018. Incepand cu data de 03 Octombrie 2018, rolul de Presedinte a fost preluat de catre Morena-Patricia Valcu .

Viziune

Dorim sa ajungem o sursa de incredere a oamenilor care aleg sa se dezvolte impreuna si in cadrul familiei.

Misiune

Traim intr-un moment plin de oportunitati si provocari inedite care poate exercita o oarecare presiune asupra oamenilor si care creaza dezechilibre sau disfunctionalitati la nivel de individ. Acestea, impreuna cu anumite dinamici familiale deja existente reies la suprafata prin diversele probleme cu care multi dintre noi ne confruntam: alcoolismul, depresia, insomnia, criza de identitate etc.

Prin cadrul asociatiei dorim sa facilitam contexte de crestere oferind instrumente si metode care creaza, ceea ce ar putea sa fie pentru individ un climat echilibrat.

Valori

Bucuria de a trai – viata poate fi o calatorie frumoasa daca stim cum sa o privim

Libertate – punem pret pe independenta in gandire si libertatea de a explora

Diversitate – prin diversitate invatam atat despre noi cat si despre ceilalti.

Ce facem

Organizam diferite evenimente de dezvoltare personala bazate pe diferite cunostinte si practici din domeniului psihologiei cum ar fi: Constelatiile Familiale, NLP (programare neuro-lingvistica), A.T. (Analiza Tranzactionala) si din domeniul practicii indiene stravechi: Yoga.

Parteneri