Testimoniale

Anonim

”M-am simțit implicată de la început până la final, relaxată, am ascultat activ vorbitorul, mi-a plăcut extrem de mult cum au fost structurate ideile, dar și atenția desăvârșită la detalii, interacțiunea cu ascultătorii, timbrul vocal și faptul ca trainerul a dat dovadă de modestie, a răspuns cu politețe tuturor întrebărilor fie ele pertinente sau nu, ne-a dat clarificări suplimentare, chiar mi s-a părut o prezentare completă, foarte bine documentată și făcută cu pasiunea pe care ar trebui s-o aibă toate persoanele care activează în domeniul Resurselor Umane.”

”Prezentarea a fost bine structurată, aerisită și bine documentată (însoțită de exemple). Recomand acest seminar tuturor celor care se află la început de carieră și nu numai!
Cred că ar fi util ca cei care au participat să primească materialul.
Gorzavă și ideea de a acorda sprijin în scrierea CV-ului. Felicitări!”

”Raluca a structurat foarte bine prezentarea iar exemplele folosite au fost foarte bine alese astfel încât informațiile prezentate să fie înțelese de către cursanți. Mulțumim că ne-ai împărtășit din experiența ta.”

”Ca de obicei. Peste așteptări! :-)”

”Mi-a plăcut foarte mult prezentarea. A fost structurată, utilă și de actualitate.”

”Sunteti geniale și mă bucur mult de tot că vom lucra împreună și la academia de dezvoltare!”

”Mi-a plăcut foarte mult! Am recepționat multe informații care mă vor ajuta cu siguranță pe viitor.”

”A fost ok. Foarte cursiv și pe înțeles cu exemple concrete.”

Sasha Minea, elev

”Se întâmplă ceva straniu… prima dată nu am vrut să mă duc la școală și pe urmă nu mai vroiam să plec. Acum, asta se întâmplă și aici!”

Eduard Bob, elev

”Este cel mai frumos curs la care am participat vreodată! Pot să vin de mai multe ori pe săptămână?!”

Dominic Crișan, muncitor

”Sunt o persoană care beneficiează de sprijinul Family First în organizarea familiei.
În întâlnirile avute cu Renata am învăţat mai multe strategii pentru a da rezultate bune în familie.
E benefic pentru familie să aibă un sprijn în organizarea lor pe plan afectiv şi în plan de funcţionalitate a membrilor săi. Am învăţat multe şi mi-am deschis o viziune mai largă asupra principiilor de comunicare şi relaţionare cu partenera mea: să ştiu ce îi greşit, cum trebuie să răspund provocărilor şi obstacolelor care apar în viaţa de familie.
Family First este foarte util ţinând cont că rezultatele bune obţinute vor duce la dezvoltarea şi creşterea familiei şi prin asta o familie poate fi roditoare. Acest lucru îl văd ca o prioritate în viaţa mea.
Părerea mea e că multe persoane pornesc din familie cu tot felul de defecte, limitări şi intră în crize deosebit de grave şi se destramă. Din cauza orgoliului personal el sau ea nu doresc să lucreze la aceste defecte sau efectiv au aşteptări şi comportamente care trebuiesc corectate.
De acesta este nevoie de Family First, pentru a se confirma principiile în care trebuie să stăm şi să le menţinem. În acest fel ne sunt trasate principiile pe care trebuie să le adoptăm şi să nu ne lovim de atâtea blocaje şi bariere.
Apreciez această activitate şi doresc neîncetat ca Family First să fie în spatele familiei mele, acesta îmi oferă mai multă stabilitate!”